Motorrijschool Frank Raven

Motorrijschool Frank Raven is een Rijschool gelegen aan Breemarsweg 116AD in Hengelo.

Meer informatie over Motorrijschool Frank Raven in Hengelo

Motorrijschool Frank Raven is een gecertificeerde motorrijschool die voldoet aan de eisen van de KNMV. Bij deze rijschool krijg je les van een KNMV Gediplomeerd Instructeur, wat betekent dat je les krijgt van een instructeur die hogere eisen stelt dan een normale motorinstructeur. Motorrijschool Frank Raven bereidt je niet alleen voor op het examen, maar leert je ook de tips en trucs om een veilige motorrijder te worden. Je krijgt in principe 1 op 1 les, tenzij je ervoor kiest om als duo te lessen. Voor het motorrijbewijs moet je drie examens afleggen: theorie, voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Als je al een autorijbewijs hebt, ben je vrijgesteld van het theorie-examen voor voertuigbeheersing. Voor het examen verkeersdeelneming moet je wel je theorie hebben. Motorrijschool Frank Raven biedt lessen aan in alle categorieën van het motorrijbewijs. Als je doorstroomt van de ene categorie naar de andere, hoef je geen theorie- en voertuigbeheersingsexamen meer te doen, maar doe je een 'getrapt' examen met bijzondere verrichtingen. Sinds november 2017 is het mogelijk om al op 21-jarige leeftijd op een zware motor te rijden, maar dan krijg je wel een code80 op je rijbewijs die na 2 jaar of op je 24e verjaardag automatisch wordt verwijderd.

Wil je weten wat Motorrijschool Frank Raven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Motorrijschool Frank Raven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Motorrijschool Frank Raven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Motorrijschool Frank Raven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Motorrijschool Frank Raven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Motorrijschool Frank Raven

Bezoekers bekeken ook