MTC Baits

MTC Baits is een Sportwinkel gelegen aan Saffierstraat 18 in Hengelo.

Meer informatie over MTC Baits in Hengelo

MTC Baits is een bedrijf dat hoogwaardig aas produceert voor het vangen van karpers. Ze benadrukken het belang van de kwaliteit van boilies bij het regelmatig vangen van karpers. Boilies met de juiste voedingswaarde, vitaminen, mineralen en oliën zorgen voor een constant voedselsignaal in het water. Boilies met veel flavours en snelle koolhydraten hebben daarentegen een lage voedingswaarde en verliezen snel hun attractiviteit. MTC Baits maakt gebruik van gestoomde bollen om de wateroplosbare additieven te behouden en biedt bewezen recepturen aan voor een scherpe prijs. Ze hebben een uniek machinepark en zijn grenzeloos creatief in het ontwikkelen van hun aasrange.

Wil je weten wat MTC Baits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTC Baits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTC Baits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTC Baits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar MTC Baits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTC Baits

Bezoekers bekeken ook