Muscle Motion

Muscle Motion is een Personal trainer gelegen aan Oude Boekeloseweg 11 in Hengelo.

Meer informatie over Muscle Motion in Hengelo

Muscle Motion biedt professionele begeleiding en persoonlijke aandacht bij coaching en lessen. Ze bieden personal training, small group training, bootcamp, zwangerschapsbegeleiding, voedingsadvies en mentale coaching. Regelmatig hebben ze nieuwe stagiairs, waaronder binnenkort Hedy Markslag. De eigenaar van Muscle Motion ziet het als haar taak om mensen te ondersteunen bij het verlaten van hun comfortzone, zowel fysiek als mentaal. Ze gelooft dat trainen buiten je comfortzone de beste resultaten oplevert en combineert haar expertise op het gebied van training, afvallen, voeding en revalidatie om goede resultaten te behalen. Daarnaast bieden ze verschillende groepslessen aan, zoals small group training, dames sportgroep, bootcamp en Mission Motherhood. Het doel van Muscle Motion is om mensen te helpen hun doelen te bereiken en plezier te hebben. Ze zijn gevestigd aan de Oude Boekeloseweg 11 in Hengelo.

Wil je weten wat Muscle Motion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Muscle Motion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Muscle Motion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muscle Motion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Muscle Motion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Muscle Motion

Bezoekers bekeken ook