MyPoi World B.V.

MyPoi World B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Hazemeijerstraat 800 - Gebouw A04, 2e verdieping in Hengelo.

Meer informatie over MyPoi World B.V. in Hengelo

MyPoi World is een maatwerk softwareleverancier die zich richt op de bouw, logistiek en toeristische sector. Ze bieden software-oplossingen aan en hebben recente projecten afgerond in deze sectoren. Ze hebben samengewerkt met VVV Amersfoort, Fremeijer en Activate Rentals om websites, ticketmodules, routes, locaties, agenda's, een configurator, CMS, IoT-integratie en apps te ontwikkelen. MyPoi World onderscheidt zich door hun betrokkenheid en flexibiliteit. Ze werken volgens de SCRUM-methodiek en leveren de oplossing in delen op, zodat de klant zicht heeft op het ontwikkelproces. Ze communiceren open, zijn oplossingsgericht en streven naar hoge kwaliteit. Klanten ervaren hen als hun virtuele ontwikkelafdeling. MyPoi World is gevestigd in Hengelo en kan gecontacteerd worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat MyPoi World B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MyPoi World B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MyPoi World B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MyPoi World B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar MyPoi World B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MyPoi World B.V.

Bezoekers bekeken ook