MySafehouse systema

MySafehouse systema is een Sportschool gelegen aan Breemarsweg 483 in Hengelo.

Meer informatie over MySafehouse systema in Hengelo

Systema Hengelo is een opleidingscentrum voor zelfbescherming aan particulieren en professionals, geleid door eigenaar en hoofdinstructeur Raymond. Hij heeft ervaring in regulier politiewerk en bijzondere eenheden, evenals tientallen jaren ervaring in verschillende vecht- en krijgskunsten. Systema is nu de basis van de instructie aan alle doelgroepen, gecombineerd met Raymond's eigen ervaringen. Voor meer informatie en locaties kunt u contact opnemen met Systema Hengelo.

Wil je weten wat MySafehouse systema verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MySafehouse systema of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MySafehouse systema? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MySafehouse systema het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar MySafehouse systema reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MySafehouse systema

Bezoekers bekeken ook