N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo

N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo is een gelegen aan Waarbekenweg 23 in Hengelo.

Meer informatie over N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo in Hengelo

Welkom op de website van de Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo, beter bekend als "'t Schöpke"! Deze vereniging is ruim 70 jaar geleden opgericht en biedt nog steeds diverse activiteiten aan, zoals biljarten, darten, kaartspelen, fotografie, fitness, muziek, computervaardigheden, schieten en tafeltennis. Op de website zijn alle sporten, activiteiten en de bijbehorende data te vinden. Daarnaast ben je ook welkom in de ontspanningszaal voor een praatje met de vrijwillige barmedewerkers. De vereniging is altijd op zoek naar nieuwe activiteiten en ideeën om aantrekkelijk te blijven voor jong en oud. De voorzitter hoopt je binnenkort te mogen begroeten in het verenigingsgebouw aan de Waarbekenweg 23 in Hengelo.

Wil je weten wat N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. N.S.H. Nederlandse Spoorweg Sport en Ontspanningsvereniging Hengelo

Bezoekers bekeken ook