Nap & Kerkhof, huisartsen

Nap & Kerkhof, huisartsen is een Huisarts gelegen aan Havezatenlaan 1-15 in Hengelo.

Meer informatie over Nap & Kerkhof, huisartsen in Hengelo

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. U kunt bijvoorbeeld online een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen of een bericht sturen. De griep- en pneumococcenvaccinaties worden op dinsdag 14 november 2023 gegeven. De uitnodiging hiervoor ontvangt u nog. Coronavaccinaties worden door de GGD gegeven en u kunt hiervoor een afspraak maken. In sommige gevallen kan een doktersbezoek niet mogelijk zijn en kunt u een visite aanvragen. Er is een terugbelspreekuur voor eenvoudige vragen en voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de spoedpost Hengelo. Voor medische informatie kunt u terecht op Thuisarts.nl en voor informatie over medicijnen kunt u naar Apotheek.nl.

Wil je weten wat Nap & Kerkhof, huisartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nap & Kerkhof, huisartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nap & Kerkhof, huisartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nap & Kerkhof, huisartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Nap & Kerkhof, huisartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nap & Kerkhof, huisartsen

Bezoekers bekeken ook