Negentien23

Negentien23 is een Restaurant gelegen aan Twekkelerweg 327b in Hengelo.

Meer informatie over Negentien23 in Hengelo

Bij Waarbeek Zalen & Events kun je terecht voor het organiseren van verschillende evenementen, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Ze zijn gespecialiseerd in zalenverhuur en hebben voor elke groep een geschikte ruimte. De locatie is ideaal vanwege de gunstige ligging, gratis parkeergelegenheid en vele faciliteiten. Je kunt vrijblijvend informeren naar de uitgebreide mogelijkheden, ze denken graag met je mee. Op de website kun je foto's, filmpjes en virtuele tours bekijken om een indruk te krijgen van de locatie. Daarnaast vind je hier ook informatie over het restaurant, vacatures en contactgegevens. Op de website is ook een overzicht te vinden van nieuws en events, zoals de verkiezing van Miss Regio Nederland 2017 en het honderdjarig bestaan van Olympia. De contactgegevens van Waarbeek Zalen zijn: Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo, telefoonnummer: 074 767 6550, e-mailadres: info@waarbeekzalen.nl.

Wil je weten wat Negentien23 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Negentien23 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Negentien23? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Negentien23 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Negentien23 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Negentien23

Bezoekers bekeken ook