New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Oldenzaalsestraat 182 in Hengelo.

Meer informatie over New York Pizza in Hengelo

Je kunt nu inloggen of registreren op de website. Er is een tijdelijke actie waarbij je een pizza kunt bestellen met Italiaanse worst en pepperoni. Let op: de pizzabodem is glutenvrij, maar omdat de pizza in een omgeving wordt bereid waar ook gluten aanwezig zijn, kunnen ze niet garanderen dat de pizza na bereiding 100% glutenvrij is. Daarom noemen ze de pizza 'glutenarm'. Je kunt ook kiezen voor de 'Double tasty' of 'Four tasty' pizza, waarbij je je eigen smaken kunt kiezen. Daarnaast kun je ook je eigen pizza samenstellen met verschillende bodems, sauzen en toppings zoals tonijn, pepperoni of extra kaas. Er zijn ook nog andere pizza's beschikbaar, zoals de Pesto Chicken pizza, BBQ Hot & Spicy pizza, Green Veggie Delight, Garlic Chicken & Spinach pizza, Banana Pepper(oni) pizza, Caprese pizza, Zwarte Truffel pizza, Margherita pizza, Margherita di Bufala, 4 Cheese pizza en Hete kip pizza. Let wel op dat de bereide pizza's niet worden gesneden en sommige toppings niet mogelijk zijn om de pizza glutenarm te houden.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook