New You For Life Coaching

New You For Life Coaching is een Personal trainer gelegen aan A.M. de Jongstraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over New You For Life Coaching in Hengelo

Dominique biedt een programma aan genaamd "Een nieuwe jij voor de rest van je leven". Ze benadrukt dat het niet nodig is om extreem te diëten om een gezond gewicht te bereiken, en dat je ook niet altijd een uur of langer hoeft te sporten voor goede resultaten. Ze gelooft in het creëren van balans tussen lichaam en geest, om stress te verminderen. Daarnaast richt ze zich op het verbeteren van bedrijven door middel van teambuilding en een goede spirit. Dominique introduceert zichzelf als iemand die mensen begeleidt bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, en biedt ondersteuning op het gebied van voeding en beweging. Ze heeft een blog met recepten en interessante onderwerpen. Het artikel benadrukt ook de verbinding tussen sport en voeding. Dominique biedt een compleet leefstijladvies aan, inclusief gepersonaliseerde consulten, trainingen en voedingsplannen. Het artikel eindigt met de vermelding dat er meer informatie is over het coachingprogramma "New You For Life".

Wil je weten wat New You For Life Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New You For Life Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New You For Life Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New You For Life Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar New You For Life Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New You For Life Coaching

Bezoekers bekeken ook