NEWMINDS Systems BV

NEWMINDS Systems BV is een IT-consultancy gelegen aan Lansinkesweg 4 in Hengelo.

Meer informatie over NEWMINDS Systems BV in Hengelo

NEWMINDS systems is een ICT-bedrijf uit Hengelo dat zich bezighoudt met het regelen van ongestoord gebruik van computers, wifi, netwerken, servers, telefoons, werkplekken en het maken van back-ups van bestanden. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met computers, netwerken, beveiliging, clouddiensten, Microsoft 365 en VoIP. Het bedrijf lost alle ICT-vraagstukken op en biedt advies en implementatie van ICT-oplossingen. Ze richten ook bedrijven in en zorgen voor het onderhoud, de monitoring en de beveiliging van systemen. NEWMINDS systems maakt gebruik van diverse systemen, zoals Microsoft Office365, Skype for Business, Internet Telefonie, Sharepoint, Online back-up en Azure Cloud van Microsoft. Ze hebben tevreden klanten die de samenwerking, technische oplossingen en de bereikbaarheid van het bedrijf waarderen. Als je meer wilt weten, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat NEWMINDS Systems BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NEWMINDS Systems BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NEWMINDS Systems BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NEWMINDS Systems BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar NEWMINDS Systems BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NEWMINDS Systems BV

Bezoekers bekeken ook