Nova Health Lifestyle Coaching

Nova Health Lifestyle Coaching is een Personal trainer gelegen aan Wegtersweg 1 in Hengelo.

Meer informatie over Nova Health Lifestyle Coaching in Hengelo

Nova Health is een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen op het gebied van sport, voeding en coaching. Ze bieden expertise en ondersteuning om je te helpen verbeteren, fitter te voelen en positiever in het leven te staan. Of je nu wilt afvallen, je energieker wilt voelen, lekkerder in je vel wilt zitten of behoefte hebt aan coaching, bij Nova Health ben je aan het juiste adres. Samen met jou stellen ze doelen op en begeleiden ze je bij het behalen en behouden van resultaten. Ze bieden sport, voeding, lifestyle en coaching aan. Een gezonde levensstijl is belangrijk en Nova Health combineert voeding en sport om dit te bereiken. Ze hebben personal trainers die je helpen met het kiezen van de juiste voeding en de juiste sport en beweging. Naast personal training bieden ze ook duo training en groepstrainingen aan. Je kunt contact met hen opnemen om alle mogelijkheden te bekijken en een gratis proefles te boeken. Het adres van Nova Health is Gebouw DSTRCT/74, Wegtersweg 1, 7556 BP Hengelo.

Wil je weten wat Nova Health Lifestyle Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nova Health Lifestyle Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nova Health Lifestyle Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nova Health Lifestyle Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Nova Health Lifestyle Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nova Health Lifestyle Coaching

Bezoekers bekeken ook