Odin Groep

Odin Groep is een IT-consultancy gelegen aan Expolaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over Odin Groep in Hengelo

Odin Groep is een thuis voor IT-bedrijven en professionals die dagelijks miljoenen mensen bedienen met hun IT-diensten. Ze geloven dat IT essentieel is voor het succes van organisaties en streven ernaar om klanten te laten excelleren door optimale inzet van informatietechnologie. Met ruim 650 medewerkers zijn ze uitgegroeid van een klein bedrijf op zolder tot een grote organisatie. Ze hebben vestigingen in Hengelo, Vianen en Georgsmarienhütte en bieden verschillende diensten en oplossingen aan. Odin Groep hecht veel waarde aan het welzijn van hun medewerkers en creëert een omgeving waarin zij zich thuis kunnen voelen en kunnen groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Ze nodigen geïnteresseerden uit om de vacatures te bekijken en kennis te maken met Odin Groep. Bovendien delen collega's hun ervaringen en vertellen ze dat ze zich thuis voelen en dat er een goede en open sfeer heerst.

Wil je weten wat Odin Groep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odin Groep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odin Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odin Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Odin Groep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odin Groep

Bezoekers bekeken ook