OntmoetingsCentrum 't Venster

OntmoetingsCentrum 't Venster is een Baptistengemeente gelegen aan Oldenzaalsestraat 260 in Hengelo.

Meer informatie over OntmoetingsCentrum 't Venster in Hengelo

De Baptistengemeente in Hengelo is een gastvrije en krachtige gemeenschap die Jezus Christus wil volgen. Elke zondag om 10 uur is er een dienst waar iedereen welkom is. Tijdens deze dienst richten ze zich op God, elkaar en de wereld om hen heen. Ze vieren hun geloof door samen te zingen, God te loven, te prijzen en te aanbidden. Er wordt ook een gedeelte uit de Bijbel gelezen en er wordt gebeden voor mensen binnen en buiten de gemeente. Daarnaast zijn er speciale activiteiten zoals de Baptisten Vrouwen Wereldgebedsdag, de jeugdgroep Rock Solid en tafeldiensten en gemeentevergaderingen. Kortom, de Baptistengemeente Hengelo nodigt iedereen uit om deel te nemen aan hun diensten en activiteiten.

Wil je weten wat OntmoetingsCentrum 't Venster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OntmoetingsCentrum 't Venster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OntmoetingsCentrum 't Venster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OntmoetingsCentrum 't Venster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar OntmoetingsCentrum 't Venster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OntmoetingsCentrum ’t Venster

Bezoekers bekeken ook