Onze Lieve Vrouwekerk

Onze Lieve Vrouwekerk is een Katholieke kerk gelegen aan in Hengelo.

Meer informatie over Onze Lieve Vrouwekerk in Hengelo

Op zondag 5 november vindt de jaarlijkse Allerzielenviering plaats op de begraafplaats aan de Deurningerstraat. Deze bijzondere gedenkdag wordt georganiseerd in samenwerking met DELA, Gildebor, Gemeente Hengelo en De Goede Herder parochie. Op dinsdag 24 oktober is er een seniorenmiddag gepland met als onderwerp internet criminaliteit, waar met name ouderen vaak slachtoffer van worden. Verder zijn er nieuwe bloembakken op het altaar geplaatst en zijn er iconen te bewonderen die zijn geschilderd door parochiaan Hennie Oude Middendorp. Er worden ook misintenties en jaargedachtenissen opgenoemd voor de komende periode. Vanwege toenemende eenzaamheid onder mensen, zowel jongeren als ouderen, zijn er plannen voor het gebruik van de pastorie voor andere zaken. Tot slot worden er verschillende vieringen aangekondigd en wordt er vermeld dat er behoefte is aan doopvieringen in de Onze Lieve Vrouwekerk. De gemeenschap hecht veel waarde aan onderlinge verbondenheid en goede contacten tussen mensen.

Wil je weten wat Onze Lieve Vrouwekerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze Lieve Vrouwekerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze Lieve Vrouwekerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze Lieve Vrouwekerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Onze Lieve Vrouwekerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze Lieve Vrouwekerk

Bezoekers bekeken ook