Oude Heuvel schilderwerken

Oude Heuvel schilderwerken is een Schilder gelegen aan Rudolfstraat 25 in Hengelo.

Meer informatie over Oude Heuvel schilderwerken in Hengelo

Marco Oude Heuvel is in 1999 zijn eigen schildersbedrijf begonnen na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt. Het bedrijf richt zich voornamelijk op binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking van particuliere woningen. Ze streven naar goede kwaliteit en service en hebben daardoor een brede klantenkring opgebouwd. Het sterke punt van Oude Heuvel Schilderwerken is dat ze overlast minimaliseren en huiseigenaren zo min mogelijk hinderen tijdens de schilderklus. Ze kunnen ook ingeschakeld worden tijdens vakanties of als de klant aan het werk is. De diensten die ze aanbieden zijn onder andere huis schilderen en inspecties. Marco Oude Heuvel is altijd het aanspreekpunt en het bedrijf is flexibel en efficiënt.

Wil je weten wat Oude Heuvel schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oude Heuvel schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oude Heuvel schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude Heuvel schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Oude Heuvel schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oude Heuvel schilderwerken

Bezoekers bekeken ook