P-Media Technologie

P-Media Technologie is een Softwarewinkel gelegen aan Buitensingel 75 in Borne.

Meer informatie over P-Media Technologie in Borne

Acar IT is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel standaard als maatwerk IT-oplossingen. Ze bieden diverse diensten aan, zoals cloud-oplossingen, werkplekken, webontwikkeling en backup & DR. Ze kunnen betrouwbare private, hybrid- of public cloud-oplossingen leveren en zorgen ervoor dat uw IT volledig wordt ontzorgd met diverse werkplek oplossingen. Daarnaast bieden ze webontwikkeling aan voor verschillende behoeften, zoals webshops, mobiele apps en IOS-apps. Ze zorgen er ook voor dat uw backup veilig buiten de deur wordt opgeslagen in een datacenter in Nederland. Acar IT heeft veel ervaring met zowel on premise omgevingen als met Cloud-oplossingen. Ze bieden ook design en ontwikkeling van websites aan, inclusief onderhoud. Ze hebben een aantal recente cases, zoals het automatiseren van een webshop en apps voor de Drankgroothandel, het automatiseren van een website en koppelen aan een HR-pakket voor Future Uitzendbureau, de implementatie van een nieuwe Netapp metrocluster inclusief migratie voor Waterland Ziekenhuis, en het inrichten van een webshop en koppelen met POS voor Restaurant Luxor B.V. Daarnaast bieden ze backup-abonnementen aan voor zakelijke back-up oplossingen. Ze hebben verschillende abonnementen beschikbaar en ontwikkelen ook webapplicaties om uw onderneming te laten groeien. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op info@acarit.nl.

Wil je weten wat P-Media Technologie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P-Media Technologie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P-Media Technologie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P-Media Technologie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar P-Media Technologie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P-Media Technologie

Bezoekers bekeken ook