Panda Bowl

Panda Bowl is een Poke bar gelegen aan Willemstraat 60 in Hengelo.

Meer informatie over Panda Bowl in Hengelo

Panda, het restaurant, is op vakantie vanaf 8 november, maar klanten kunnen nog steeds het menu bekijken en bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren en kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Er is ook een korting van 5% op bestellingen vanaf €50 en 8% korting op afhaalbestellingen vanaf €50. Bij elke bestelling spaart de klant 1 punt en bij 10 punten krijgen ze €5 korting. Klanten kunnen ook de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Het restaurant heeft ook verschillende acties en aanbiedingen, en de populaire gerechten zijn de Poké Bowl Crispy Chicken, de Panda Bowl en de Poké Bowl Chicken Teriyaki. Verder biedt het restaurant ook verschillende opties om zelf een bowl samen te stellen, zoals de Poké Bowl Zelf Samenstellen en de Kapsalon Bowl. Er zijn ook vegetarische opties en bijgerechten zoals Wakame salade en Ebi tempura. Voor dessert is er Mochi ijs in verschillende smaken en Bubble Tea in verschillende varianten. Het restaurant biedt bezorging en afhaal, en klanten kunnen vooruitbestellen.

Wil je weten wat Panda Bowl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Panda Bowl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Panda Bowl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panda Bowl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Panda Bowl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Panda Bowl

Bezoekers bekeken ook