Paradox-Gym

Paradox-Gym is een Personal trainer gelegen aan Steenbakkersweg 22 in Hengelo.

Meer informatie over Paradox-Gym in Hengelo

Bij Paradox kun je terecht voor personal training, krachttraining, privé sporten en nog veel meer. Ze bieden begeleiding op maat, waarbij techniek training en persoonlijke schema's inbegrepen zijn. Je kunt ook gewoon sporten met kwaliteitsmateriaal zonder hulp. Bij Paradox zijn er nooit te veel mensen aanwezig, omdat trainingen ingepland kunnen worden en er een maximum aantal sporters per sessie is. De sportschool is voorzien van kwaliteitsmateriaal, zoals halterstangen, schijven, banken, squat rekken, pulley's, beenapparaten, kettlebells, dumbbells en meer. Daarnaast bieden ze coaching op het gebied van voeding, mindfulness, krachttraining en meer. De eerste sportsessie is gratis en vrijblijvend. Paradox is geopend op verschillende dagen en tijden en is gevestigd aan de Steenbakkersweg 22 in Hengelo. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0629085371 of via e-mail randy.paradoxpt@gmail.com.

Wil je weten wat Paradox-Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paradox-Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paradox-Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paradox-Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Paradox-Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paradox-Gym

Bezoekers bekeken ook