Patricia's Haarmode

Patricia's Haarmode is een Kapper gelegen aan Oldenzaalsestraat 166a in Hengelo.

Meer informatie over Patricia's Haarmode in Hengelo

Salon LOXX is een salon waar je terecht kunt voor verschillende diensten op het gebied van haar. Ze hebben een virtual reality tour waarmee je een kijkje binnen kunt nemen. In de salon werken verschillende professionals, zoals haarwerkspecialist Patricia Kleizen, distributeur Haircontrast Robert Kleizen, haarstylisten Füsun Savran, Lina Malki en Patricia van der Horn. Ze hebben ook een galerij waar je hun werk kunt zien en klantbeoordelingen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 074-2781466 of via e-mail robert@haircontrast.com.

Wil je weten wat Patricia's Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Patricia's Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Patricia's Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patricia's Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Patricia's Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Patricia’s Haarmode

Bezoekers bekeken ook