PC 2 Fix - Computerhulp

PC 2 Fix - Computerhulp is een Computerreparatie gelegen aan Zaagstraat 15 in Hengelo.

Meer informatie over PC 2 Fix - Computerhulp in Hengelo

Bij PC 2 Fix kun je terecht voor snelle en vakkundige hulp bij al je computer-, laptop- en internetproblemen. Ze bieden een persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit. Binnen 24 uur kun je al een afspraak maken. Ze zijn gespecialiseerd in computerreparatie, laptopreparatie en computerhulp aan huis. PC 2 Fix is opgericht door Johan Levaniants, een gediplomeerde ICT'er met meer dan 18 jaar ervaring. Door zijn kennis en ervaring kan hij voor elk probleem een oplossing vinden. De klanten beoordelen PC 2 Fix met een 5.0 en je kunt altijd langskomen voor een kopje koffie.

Wil je weten wat PC 2 Fix - Computerhulp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC 2 Fix - Computerhulp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC 2 Fix - Computerhulp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC 2 Fix - Computerhulp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar PC 2 Fix - Computerhulp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC 2 Fix – Computerhulp

Bezoekers bekeken ook