Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist

Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist is een Schoonheidssalon gelegen aan IJsbaanweg 39 in Hengelo.

Meer informatie over Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist in Hengelo

Pedicure Diana Smit is een gediplomeerd pedicure en lid van de brancheorganisatie ProVoet. Ze is per 1 juli 2020 gestart en heeft nog ruimte voor nieuwe klanten in haar praktijk. Ze biedt echter geen huisbezoeken aan. Naast pedicurebehandelingen biedt ze ook voetreflexmassages aan, die zorgen voor ontspanning en het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Voor een extra rustgevend gevoel in de spieren is er de magnesium voetreflexmassage. Daarnaast is Diana ook schoonheidsspecialist en biedt ze manicurebehandelingen aan. Haar openingstijden zijn op maandag, dinsdag en woensdag, en ze accepteert geen pinbetalingen. Het is verstandig om afspraken in de maanden juni, juli, augustus en september tijdig in te plannen vanwege de drukte in de zomermaanden. Diana heeft enkele weken in het jaar waarin ze geen afspraken inplant, zoals tijdens vakanties. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via telefoon, app of e-mail.

Wil je weten wat Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Diana Smit & Schoonheidsspecialist

Bezoekers bekeken ook