Pedicure Silvy

Pedicure Silvy is een Nagelstudio gelegen aan Wolfkaterweg 59-A in Hengelo.

Meer informatie over Pedicure Silvy in Hengelo

Bij Pedicure Silvy ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan voetbehandelingen. Als medisch pedicure is Silvy opgeleid om zowel normale voeten als voeten die gespecialiseerde zorg nodig hebben te behandelen. Ze staat altijd klaar om advies te geven over voetverzorging en het vinden van passende schoenen. Silvy werkt samen met huisartsen en podotherapeuten om tot oplossingen te komen bij voetklachten, vooral bij reumatische aandoeningen of diabetes. Daarnaast biedt ze behandelingen aan voor ingegroeide teennagels, hielkloven, LCN-teennagelcorrectie en likdoorns. Ook kun je bij Pedicure Silvy een behandeling cadeau geven met een waardecheque. Dus maak snel een afspraak en geniet onder het genot van een kopje koffie of thee van een professionele voetbehandeling.

Wil je weten wat Pedicure Silvy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Silvy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Silvy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Silvy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pedicure Silvy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Silvy

Bezoekers bekeken ook