Pedicuresalon Mariet

Pedicuresalon Mariet is een Voetverzorging gelegen aan Steve Bikostraat 26 in Hengelo.

Meer informatie over Pedicuresalon Mariet in Hengelo

Mijn naam is Mariet Hilverdink en ik ben een gediplomeerde Medische Pedicure die is aangesloten bij de brancheorganisaties ProVoet en Procert. In mijn pedicuresalon gebruik ik producten van het merk Samenwerkende pedicure en Gehwol. Klantvriendelijkheid en persoonlijk contact zijn voor mij erg belangrijk. Als u professionele voetverzorging nodig heeft, kunt u mij bellen of mailen voor een afspraak. Mijn specialisaties zijn onder andere de Diabetische voet, Reumatische voet, oncologie en overige Risicovoet, Nagelbeugeltechnieken, Orthesiologie, Nagelreparatie en Vilttechniek. Helaas moet ik u mededelen dat ik op dit moment geen nieuwe patiënten kan aannemen. Daarnaast zal mijn salon gesloten zijn van 7 augustus tot en met 6 september vanwege vakantie.

Wil je weten wat Pedicuresalon Mariet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon Mariet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon Mariet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon Mariet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pedicuresalon Mariet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon Mariet

Bezoekers bekeken ook