Pedicuresalon Verzorgde Voeten

Pedicuresalon Verzorgde Voeten is een Nagelstudio gelegen aan Jan van der Nootstraat 44 in Hengelo.

Meer informatie over Pedicuresalon Verzorgde Voeten in Hengelo

Ina Engeln is een gediplomeerde pedicure die sinds 2014 actief is. Ze biedt verschillende professionele behandelingen aan, zoals het verwijderen van likdoorns, eelt en ingegroeide nagels. Daarnaast kan ze ook advies geven over voetverzorging en het gebruik van geschikte producten. Ina is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet, wat betekent dat ze voldoet aan strenge kwaliteitseisen en regelmatig bijscholing volgt om haar kennis up-to-date te houden. Bij haar praktijk kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en een professionele en hygiënische omgeving. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken voor een verzorgende behandeling aan uw voeten.

Wil je weten wat Pedicuresalon Verzorgde Voeten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon Verzorgde Voeten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon Verzorgde Voeten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon Verzorgde Voeten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pedicuresalon Verzorgde Voeten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon Verzorgde Voeten

Bezoekers bekeken ook