Petra Lentfert Schoonheidsverzorging

Petra Lentfert Schoonheidsverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Veluwestraat 89 in Hengelo.

Meer informatie over Petra Lentfert Schoonheidsverzorging in Hengelo

Bij Rock Your Skin, een schoonheidssalon, kun je terecht voor de beste oplossingen voor jouw huid. Ze bieden persoonlijke aandacht, warmte en oog voor detail. Bij Rock Your Skin kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit en producten van de beste merken. Ze bieden verschillende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, waxing, pedicure, manicure en huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie en microneedling. Daarnaast bieden ze ook huidverzorging en huidverbetering aan. Ze hebben verzorgingsplannen op maat voor verschillende huidtypes en pakken onderliggende huidproblemen aan. Het doel is om de huid gezond te houden en de cellen in optimale conditie te brengen. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen en te verzorgen. Je kunt een afspraak maken via telefoon of WhatsApp. Rock Your Skin biedt ook diverse massages, waxing behandelingen, manicure en pedicure aan. De eigenaresse, Petra Lentfert, heeft een passie voor huidproducten en heeft na 10 jaar in een schoonheidssalon te hebben gewerkt haar eigen salon opgericht om anderen te helpen het beste uit hun schoonheid te halen.

Wil je weten wat Petra Lentfert Schoonheidsverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petra Lentfert Schoonheidsverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petra Lentfert Schoonheidsverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petra Lentfert Schoonheidsverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Petra Lentfert Schoonheidsverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petra Lentfert Schoonheidsverzorging

Bezoekers bekeken ook