Pilates by Margot Hengelo

Pilates by Margot Hengelo is een Pilatesstudio gelegen aan Torenlaan 1 in Hengelo.

Meer informatie over Pilates by Margot Hengelo in Hengelo

Pilates by Margot in Hengelo biedt pilateslessen aan die gericht zijn op het versterken van de core spieren, zoals de buikspieren, heupspieren, lage rugspieren en billen. Daarnaast worden ook de spieren rondom het skelet getraind, waardoor het lichaam soepel wordt en meer belijning krijgt. Pilates is geschikt voor zowel jong als oud, en vooral mensen met rugklachten en hardlopers hebben er baat bij. De lessen worden gegeven in kleinere groepen, zodat er aandacht is voor iedereen en de uitvoering van de oefeningen goed gecontroleerd kan worden. Naast het trainen van alle spiergroepen, eindigt elke les met stretchoefeningen en ontspanning om lichaam en geest in balans te brengen. Voor de lessen heb je alleen een matje en comfortabele kleding nodig, en een vestje om de spieren warm te houden tijdens de ontspanning. De contactinformatie om deel te nemen aan de lessen is te vinden aan het einde van de tekst. Daarnaast biedt Pilates by Margot ook een ladies bootcamp aan, waarbij er gewerkt wordt aan conditie en spierversteviging zonder zware oefeningen zoals burpees en push-ups. De bootcamp vindt plaats in de buitenlucht en is ook op vrijdagochtend beschikbaar bij voldoende deelnemers.

Wil je weten wat Pilates by Margot Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pilates by Margot Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pilates by Margot Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pilates by Margot Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pilates by Margot Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pilates by Margot Hengelo

Bezoekers bekeken ook