Pilates on the Move Twente & Amsterdam

Pilates on the Move Twente & Amsterdam is een Pilatesstudio gelegen aan Bothastraat 24 in Hengelo.

Meer informatie over Pilates on the Move Twente & Amsterdam in Hengelo

Pilates on the Move is een pilates studio gevestigd in Hengelo. Ze bieden pilateslessen aan op verschillende locaties. De studio begrijpt dat het niet altijd gemakkelijk is om naar een vaste locatie te gaan voor een les, dus ze bieden de mogelijkheid om lessen op een eigen gekozen locatie te volgen. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen om pilates in hun dagelijkse routine op te nemen. Pilates is een geweldige manier om je lichaam sterker en flexibeler te maken, evenals om je houding te verbeteren. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. De instructeurs bij Pilates on the Move zijn ervaren en deskundig en zullen je begeleiden bij het uitvoeren van de oefeningen op een veilige en effectieve manier. Dus als je op zoek bent naar een flexibele manier om pilates te beoefenen, is Pilates on the Move de perfecte plek voor jou!

Wil je weten wat Pilates on the Move Twente & Amsterdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pilates on the Move Twente & Amsterdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pilates on the Move Twente & Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pilates on the Move Twente & Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pilates on the Move Twente & Amsterdam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pilates on the Move Twente & Amsterdam

Bezoekers bekeken ook