Pizzeria Lo Stivale

Pizzeria Lo Stivale is een Italiaans restaurant gelegen aan Oelerweg 64 in Hengelo.

Meer informatie over Pizzeria Lo Stivale in Hengelo

Pizzeria Lo Stivale is sinds 1988 gevestigd in de regio en staat bekend als de enige echte Italiaanse pizzeria. Helaas worden zij geconfronteerd met prijsverhogingen op levensmiddelen en energie, waardoor zij voorlopig moeten stoppen met pizzadag. Echter, klanten kunnen nog steeds elke dag 10% korting krijgen op alle pizza's en pasta's door te bestellen via de website. Het team van Lo Stivale bedankt iedereen alvast voor hun begrip. De pizzeria is geopend van donderdag tot en met zondag en klanten kunnen betalen met iDEAL of pinnen zonder extra kosten. Voor meer informatie kunnen mensen bellen naar 074-2436409.

Wil je weten wat Pizzeria Lo Stivale verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Lo Stivale of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Lo Stivale? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Lo Stivale het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pizzeria Lo Stivale reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Lo Stivale

Bezoekers bekeken ook