Pizzeria Slangenbeek

Pizzeria Slangenbeek is een Pizzeria gelegen aan Straatsburg 68 in Hengelo.

Meer informatie over Pizzeria Slangenbeek in Hengelo

Pizzeria Slangenbeek heet je welkom op hun website en introduceert hun nieuwe pasta en pizza. Ze benadrukken dat al hun gerechten worden bereid met verse ingrediënten en dat hun pizzadeeg dagelijks vers wordt gemaakt. Ze zijn ook op zoek naar nieuwe collega's en nodigen geïnteresseerden uit om contact op te nemen. Daarnaast bestaan ze al ruim 10 jaar en bieden ze eerlijke producten aan hun klanten. Op hun website kun je profiteren van voordelen zoals een gratis blikje frisdrank bij online bestellingen en mobiel bestellen via hun app. Ze bieden ook cateringdiensten aan voor verschillende soorten evenementen.

Wil je weten wat Pizzeria Slangenbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Slangenbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Slangenbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Slangenbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pizzeria Slangenbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Slangenbeek

Bezoekers bekeken ook