Plegt-Vos Bouwgroep

Plegt-Vos Bouwgroep is een Bouwbedrijf gelegen aan Sherwood Rangers 1 in Hengelo.

Meer informatie over Plegt-Vos Bouwgroep in Hengelo

Plegt-Vos is een bouwbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van woningen en appartementen. Ze willen waarde toevoegen aan de wereld en iets betekenen voor mensen. Ze hebben een Slimme Huizenfabriek waarin ze elke week elementen voor 30 complete woningen produceren. Dit zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en duurzame woningen. In de fabriek wordt gebruik gemaakt van robotisering en innovatieve technieken. Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in verschillende steden en heeft ruim 530 medewerkers. Ze combineren vakmanschap met kennis van mensen en slimme innovaties.

Wil je weten wat Plegt-Vos Bouwgroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plegt-Vos Bouwgroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plegt-Vos Bouwgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plegt-Vos Bouwgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Plegt-Vos Bouwgroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plegt-Vos Bouwgroep

Bezoekers bekeken ook