Pothelm.nl

Pothelm.nl is een Motorsportwinkel gelegen aan Herinckhavestraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over Pothelm.nl in Hengelo

Wat begon als een helmenwinkel is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van retro motor-, brommer- en autoproducten in de Benelux. Ze hebben een breed assortiment retro motorhelmen, scooterhelmen en brommerhelmen, evenals motorbrillen en vizieren. Ook hebben ze accessoires voor oldtimers, zoals pilotenmutsen en autohandschoenen. Daarnaast bieden ze motorhandschoenen voor zomer en winter, evenals diverse modellen en kleuren toploze handschoenen. Ze streven ernaar om hun assortiment uniek te houden en voegen regelmatig nieuwe producten toe van goede kwaliteit. Als je iets mist in de winkel, kunnen ze het voor je opzoeken. Ook bieden ze uitstekende service, met persoonlijk antwoord op e-mails binnen 12 uur en telefonische bereikbaarheid van 9.00 tot 18.00 uur. Ze doen er alles aan om klanten tevreden te stellen en zijn trots op hun producten. Neem ook eens een kijkje op de Over ons pagina om meer te weten te komen over het bedrijf en het team. Veel plezier met shoppen!

Wil je weten wat Pothelm.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pothelm.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pothelm.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pothelm.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pothelm.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pothelm.nl

Bezoekers bekeken ook