Praktijk Yulong TCM

Praktijk Yulong TCM is een Tai Chi-school gelegen aan Steenzoutweg 9, Unit 001 in Hengelo.

Meer informatie over Praktijk Yulong TCM in Hengelo

Welkom bij Yulong TCM, een kliniek voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), Acupunctuur, Acupressuur, Moxibustion, Cupping, Tai Chi en Qigong. Ze bieden verschillende diensten aan en hebben ook een online boekingssysteem. Daarnaast hebben ze een winkel waar je verschillende producten kunt kopen, zoals boeken over gezondheid en Chinese kruiden. Ze hebben ook een aantal lessen en oefeningen beschikbaar, zoals Tai Chi, Qigong en massage. Ze bieden zowel privélessen online aan als lessen in de kliniek zelf. Ze hebben ook verschillende diagnostische methoden, zoals diagnose aan de hand van de tong en het gezicht. Als je een review wilt achterlaten of contact met hen wilt opnemen, vind je alle benodigde informatie op hun website.

Wil je weten wat Praktijk Yulong TCM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Yulong TCM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Yulong TCM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Yulong TCM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Praktijk Yulong TCM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Yulong TCM

Bezoekers bekeken ook