Previder

Previder is een IT-consultancy gelegen aan Expolaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over Previder in Hengelo

Previder biedt IT-oplossingen voor verschillende markten, waaronder de zakelijke markt, corporaties, de zorg en ontwikkelaars. Ze helpen organisaties met het besparen van kosten op hun IT-afdeling door veilige en betrouwbare IT-oplossingen aan te bieden. Daarnaast organiseren ze blogs, nieuws en evenementen om klanten op de hoogte te houden. Previder maakt het verschil voor klanten in verschillende sectoren omdat ze al hun IT-oplossingen intern kunnen realiseren. Daarnaast bieden ze ook Professional Services aan waarbij klanten de kennis van IT-professionals kunnen inzetten. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wil je weten wat Previder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Previder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Previder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Previder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Previder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Previder

Bezoekers bekeken ook