Pure personal training & lifestyle coaching

Pure personal training & lifestyle coaching is een Personal trainer gelegen aan Oude Bornseweg 85 in Hengelo.

Meer informatie over Pure personal training & lifestyle coaching in Hengelo

PURE Personal Training & Lifestyle coaching biedt personal training en lifestyle coaching om jouw leefstijl op een positieve manier te veranderen. Ze kijken niet alleen naar de training, maar ook naar jouw gehele leefstijl en hoe deze verbeterd kan worden. PURE biedt zowel 1 op 1 training als Small Group Training, waarbij je in een kleine groep aan jouw conditie werkt. Daarnaast bieden ze ook het Pure Health Programma aan, bestaande uit personal training en een op maat samengesteld voedingsconsult. Het team van PURE is gericht op het creëren van een gezonde mindset en een gezonde levensstijl. Ze bieden ook ontspanningsmassages aan, speciaal voor vrouwen. Of je nu Personal Training of Small Group Training wilt, bij PURE kun je rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding om je doelen op lange termijn vast te houden. De openingstijden van PURE zijn flexibel, maar het kan voorkomen dat telefoontjes niet direct beantwoord kunnen worden tijdens de trainingen. In dat geval kun je een boodschap achterlaten voor een spoedig contact. Neem contact op met PURE voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wil je weten wat Pure personal training & lifestyle coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pure personal training & lifestyle coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pure personal training & lifestyle coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pure personal training & lifestyle coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Pure personal training & lifestyle coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pure personal training & lifestyle coaching

Bezoekers bekeken ook