Raphaël-Exodus

Raphaël-Exodus is een Katholieke kerk gelegen aan Mozartlaan 139 in Hengelo.

Meer informatie over Raphaël-Exodus in Hengelo

In de afgelopen week hebben we bij de H. Franciscuskerk speciale aandacht besteed aan de naamheilige Franciscus. Na de viering op 1 oktober kregen de kerkgangers op dinsdagochtend ook een lekkernij bij de koffie. Op 4 oktober, de feestdag van Franciscus van Assisi, opende de paus in Rome de Synode. De geloofsgemeenschap voelt zich betrokken bij anderen en de wereld om hen heen, wat blijkt uit hun deelname aan de Vredesweek en het openstellen van de deuren voor jongeren. Er was ook een Oekraïense Paasviering op 16 april en het 50-jarig jubileum van het ExRa-Koor werd gevierd. De Voedselbank heeft een nieuwe locatie, maar de levering van voedsel blijft achter bij de behoefte. De gemeenschap hecht veel waarde aan onderlinge verbondenheid en goede contacten.

Wil je weten wat Raphaël-Exodus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raphaël-Exodus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raphaël-Exodus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raphaël-Exodus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Raphaël-Exodus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raphaël-Exodus

Bezoekers bekeken ook