Reparatieservice Twente

Reparatieservice Twente is een IT-consultancy gelegen aan Rudolfstraat 78 in Hengelo.

Meer informatie over Reparatieservice Twente in Hengelo

Binnenkort komt er een geheel vernieuwde website van Tele IT. Ondertussen is de winkel gewoon geopend, maar worden alle maatregelen van het RIVM in acht genomen. Om klanten in deze moeilijke periode te helpen, zijn ze bereikbaar via telefoon, mail en Whatsapp. Tele IT biedt een eigen reparatieservice voor smartphones, tablets, computers en laptops. In de winkel kunnen klanten altijd terecht voor een prijsopgave. Daarnaast heeft Tele IT ook een ruim assortiment aan computerbenodigdheden en accessoires voor mobiele telefoons. Ze zijn gespecialiseerd in het vullen van cartridges en bieden ook printers en papier aan.

Wil je weten wat Reparatieservice Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reparatieservice Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reparatieservice Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reparatieservice Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Reparatieservice Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reparatieservice Twente

Bezoekers bekeken ook