Restaurant Akropolis

Restaurant Akropolis is een Grieks restaurant gelegen aan Stationsplein 72 in Hengelo.

Meer informatie over Restaurant Akropolis in Hengelo

In Griekenland nemen ze de tijd voor je, en dat geldt ook voor het restaurant Akropolis in Hengelo. Dit restaurant, gelegen aan het Stationsplein, bestaat al sinds 1983 en staat bekend om de hoge kwaliteit. Het interieur ademt de intieme sfeer van Griekse traditionele eethuisjes. Akropolis Hengelo is zo ingericht dat je je helemaal in Griekenland waant, met gezellige hoekjes voor intieme etentjes en een aparte zaal voor grote groepen. Het eten staat voorop, maar ook de passie van de koks die 's avonds een glaasje Ouzo meedrinken. De naam Akropolis komt van de rots in Athene die het stadsbeeld bepaalt. Vaak wordt het verward met het Parthenon, het belangrijkste gebouw bovenop de Akropolis. Naast het Parthenon staan er nog andere heilige tempels op de rots, gewijd aan verschillende goden, waarvan Athene de belangrijkste is. Je kunt de heerlijke Griekse gerechten van Akropolis ook afhalen door te bellen naar het restaurant. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur en op zondag van 15:00 tot 22:00 uur. Het adres is Stationsplein 72, 7551 CR Hengelo.

Wil je weten wat Restaurant Akropolis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Akropolis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Akropolis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Akropolis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Restaurant Akropolis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Akropolis

Bezoekers bekeken ook