Restaurant Azië

Restaurant Azië is een Chinees restaurant gelegen aan Willem de Merodestraat 44 in Hengelo.

Meer informatie over Restaurant Azië in Hengelo

Sinds de brand van 1995 is Chinees-Indisch Restaurant Azië gevestigd naast de Jumbo supermarkt in het Winkelcentrum Groot Driene. Het restaurant is inmiddels een bekende locatie geworden in Hengelo en omgeving. De kwaliteit van het voedsel staat altijd voorop en ze streven ernaar om dit elke dag en bij elke maaltijd te garanderen. Naast Chinese en Indische specialiteiten bieden ze ook catering voor grotere partijen en hebben ze maandelijks wisselende actiemenu's. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag en ook op feestdagen staan ze klaar om feestelijke maaltijden te verzorgen.

Wil je weten wat Restaurant Azië verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Azië of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Azië? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Azië het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Restaurant Azië reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Azië

Bezoekers bekeken ook