Restaurant Bij Boenders

Restaurant Bij Boenders is een Restaurant gelegen aan Beckumerkerkweg 20 in Hengelo.

Meer informatie over Restaurant Bij Boenders in Hengelo

Restaurant Bij Boenders - Het Wapen van Beckum is een restaurant dat gasten wil verrassen met zijn ambiance, gastvrijheid en gerechten. Ze hebben een wisselende à la carte kaart met seizoensspecialiteiten en klassiekers. Daarnaast hebben ze een uitgebreide wijnkaart die goed past bij de gerechten. Het restaurant is ook geschikt voor zakelijke overleggen en lunchafspraken vanwege de rustige ambiance. Reserveren kan online, maar spontaan binnenlopen is ook mogelijk. Het restaurant heeft ook een terras waar gasten kunnen genieten van een kop koffie, lunch of een biertje. Het terras is ideaal om even tot rust te komen tijdens een fiets- of wandeltocht. Het restaurant is ook geschikt voor vakantiegangers die willen genieten van culinaire gerechten. De contactgegevens van het restaurant zijn beschikbaar voor meer informatie en reserveringen.

Wil je weten wat Restaurant Bij Boenders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bij Boenders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bij Boenders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bij Boenders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Restaurant Bij Boenders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bij Boenders

Bezoekers bekeken ook