Restaurant De Zevenster

Restaurant De Zevenster is een Restaurant gelegen aan Haaksbergerstraat 123 in Hengelo.

Meer informatie over Restaurant De Zevenster in Hengelo

Café-restaurant de Zevenster is een geweldige plek om te genieten van een heerlijke maaltijd voor een goede prijs. Het is ideaal gelegen als startpunt, tussenstop of eindpunt tijdens een fietstocht of wandeling in de prachtige omgeving van Oele en Boekelo. Als het weer het toelaat, kunt u genieten van ons ruime terras. Vergeet niet om ons te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van ons bier van de maand en leuke acties. Kom langs bij café-restaurant de Zevenster voor een stevige lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel! © 2020 De Zevenster.

Wil je weten wat Restaurant De Zevenster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Zevenster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Zevenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Zevenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Restaurant De Zevenster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Zevenster

Bezoekers bekeken ook