Restaurant Hisar

Restaurant Hisar is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Jansenplein 50-54 in Hengelo.

Meer informatie over Restaurant Hisar in Hengelo

Restaurant Hisar in Hengelo heet u welkom! Ze hebben een uitgebreid menu waar u online kunt bestellen. Klanten geven het restaurant 4 sterren na 78 beoordelingen. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u unieke kortingen en acties. Bestellen via de website of app geeft u ook 5% korting. Om sneller te bestellen, kunt u de app downloaden. Het menu bevat verschillende voorgerechten, zoals gevulde wijnbladeren, stokbrood met kruidenboter en yoghurt met komkommer. Ook zijn er salades, wraps, broodjes, kapsalons, schotels, kindermenu's, pizza's, calzones, lahmacun en pasta's.

Wil je weten wat Restaurant Hisar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Hisar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Hisar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Hisar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Restaurant Hisar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Hisar

Bezoekers bekeken ook