Restaurant Umami Hengelo

Restaurant Umami Hengelo is een Aziatisch restaurant gelegen aan Deldenerstraat 24 in Hengelo.

Meer informatie over Restaurant Umami Hengelo in Hengelo

In het hart van Hengelo bevindt zich sinds augustus 2011 het Oriëntaalse restaurant Umami. Op de menukaart staan de mooiste en lekkerste gerechten uit Japan, China en Thailand. Of je nu met familie, vrienden of zakenrelaties komt, er is voor iedereen een sfeervolle ambiance. Of je nu snel iets wilt eten, een uitgebreid diner wilt of eindeloos wilt borrelen met oesters en champagne aan de bar, alles is mogelijk. Het restaurant heeft een geweldig terras waar je je in het verre Oosten waant, maar dan op zijn Twents, dus nuchter en gastvrij. Er is genoeg reden om een bezoek te brengen aan Umami en te ontdekken waarom de naam "Umami" (vertaald uit het Japans als Heerlijkheid) op de gevel staat. Het restaurant biedt ook een take-away service en heeft een vacature voor een ervaren bedieningsmedewerker. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Restaurant Umami Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Umami Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Umami Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Umami Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Restaurant Umami Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Umami Hengelo

Bezoekers bekeken ook