Retro Scooters Hengelo

Retro Scooters Hengelo is een Scooterwinkel gelegen aan Ottoweg 59 in Hengelo.

Meer informatie over Retro Scooters Hengelo in Hengelo

Retro Scooters Hengelo is gevestigd aan de Ottoweg 59 in Hengelo. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 074 85 13 513 of 06 52 44 31 91, of via e-mail op info@retroscootershengelo.nl. Ze streven ernaar om vragen en opmerkingen binnen 1 werkdag te beantwoorden. Daarnaast kun je ook het contactformulier invullen op hun website. Ze zijn ook te vinden op Regiobank onder het rekeningnummer NL77RBRB0845024817 en hebben een KvK-nummer van 57482268 en een BTW-nummer van NL137376789B01. Je kunt bij Retro Scooters Hengelo terecht voor onderhoud en reparaties, maar hiervoor moet je wel een afspraak maken. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, en op zaterdag en zondag op afspraak. Daarnaast bieden ze ook algemene voorwaarden, verzekeringen en financieringsmogelijkheden aan. Je kunt Retro Scooters Hengelo volgen op hun sociale mediakanalen.

Wil je weten wat Retro Scooters Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Retro Scooters Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Retro Scooters Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Retro Scooters Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Retro Scooters Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Retro Scooters Hengelo

Bezoekers bekeken ook