Rijschool Remon

Rijschool Remon is een Rijschool gelegen aan Julianalaan 3 in Hengelo.

Meer informatie over Rijschool Remon in Hengelo

Rijschool Remon biedt rijlessen aan op een veilige, leuke en persoonlijke manier. De rijlessen worden gegeven door een vaste instructeur en worden aangepast aan jouw tempo en behoeften. Bij Rijschool Remon krijg je lessen van 60 minuten, de mogelijkheid om in termijnen te betalen, les in een Volkswagen Golf 7, altijd dezelfde instructeur en dezelfde lesauto, en de handige RijbewijsApp om al jouw gegevens te bekijken. Het is belangrijk om eerst te slagen voor het theorie-examen voordat je een tussentijdse toets of praktijkexamen kunt doen. De theorie geeft je de kennis en inzicht die je nodig hebt om veilig te kunnen rijden. Je kunt beginnen met praktijklessen zonder het theoriecertificaat, maar het is wel handig om de verkeersregels te kennen voor een efficiënte en effectieve leservaring. Vanaf 1 november 2017 moeten examenkandidaten zelf de gezondheidsverklaring indienen via Mijn CBR.

Wil je weten wat Rijschool Remon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Remon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Remon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Remon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Rijschool Remon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Remon

Bezoekers bekeken ook