Rijwielhandel Kastelein

Rijwielhandel Kastelein is een Fietsenwinkel gelegen aan Enschedesestraat 214 in Hengelo.

Meer informatie over Rijwielhandel Kastelein in Hengelo

Rijwielhandel Kastelein is al bijna 100 jaar de fietsspecialist. Ze verkopen verschillende soorten fietsen, waaronder stoere en schattige kinderfietsen. Daarnaast bieden ze ook gebruikte fietsen en e-bikes aan. Ze hebben ook fietsendragers, zoals de MovaNext, die licht, compact en makkelijk te gebruiken is. Bij Rijwielhandel Kastelein kun je ook een QWIC fiets kopen, aangezien zij een XL dealer zijn van Hengelo. QWIC is een alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Een van de populaire modellen is de Cortina E-Nite, die als beste getest is in de ADR-test van 2023. Deze e-bike wordt zeer positief beoordeeld en heeft een krachtige SportDrive middenmotor. Bij Rijwielhandel Kastelein kun je ook terecht voor fietsplannen, fietsleasing en gespreid betalen. Hun contactgegevens zijn Enschedesestraat 214, 7552 CL Hengelo, telefoonnummer 074-2914380 en e-mailadres info@rijwielhandelkastelein.nl.

Wil je weten wat Rijwielhandel Kastelein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijwielhandel Kastelein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijwielhandel Kastelein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijwielhandel Kastelein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Rijwielhandel Kastelein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijwielhandel Kastelein

Bezoekers bekeken ook