Rijzoweg

Rijzoweg is een Rijschool gelegen aan Camphuysenstraat 60 in Hengelo.

Meer informatie over Rijzoweg in Hengelo

Bij Rijzoweg kun je kiezen uit drie verschillende pakketten voor je rijlessen. Pakket 1 bestaat uit 20 lessen van 60 minuten, een tussentijdse toets bij het CBR en een praktijkexamen bij het CBR. Pakket 2 biedt 30 lessen van 60 minuten, een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Voor extra intensieve training kun je kiezen voor pakket 3, met maar liefst 40 lessen van 60 minuten, een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Rijzoweg heeft al vele tevreden klanten geholpen om succesvol hun rijbewijs te halen. Je kunt hun positieve ervaringen lezen in het gastenboek op de website. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rijzoweg via de contactgegevens op de website of volg hen op social media.

Wil je weten wat Rijzoweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijzoweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijzoweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijzoweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Rijzoweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijzoweg

Bezoekers bekeken ook