Rocar-Tech Garage equipment B.V.

Rocar-Tech Garage equipment B.V. is een Garagebouwer gelegen aan Granaatstraat 38 in Hengelo.

Meer informatie over Rocar-Tech Garage equipment B.V. in Hengelo

Rocar-Tech Garage Equipment B.V biedt kwaliteit en service op het gebied van werkplaatsinrichting. Ze verzorgen periodieke keuringen en vakkundig onderhoud, en hebben hun eigen monteurs voor eventuele storingen. Ze voeren ook hefbrugkeuringen uit en zijn gecertificeerd voor het keuren en kalibreren van APK-apparatuur. Daarnaast zijn ze ISO9001:2015 gecertificeerd voor het leveren, onderhouden en keuren van garage equipment. Voor advies over het moderniseren of inrichten van een werkplaats kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen. Ook zijn ze hoofdsponsor van de Twente Rally en bieden ze demonstraties en uitleg over de BrainBee PMU-400 deeltjesteller. Ze zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van alle keuringen, zoals hefbruggen, demonteerapparaten, APK-apparatuur en aircoservicestations. U kunt contact met hen opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Rocar-Tech Garage equipment B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rocar-Tech Garage equipment B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rocar-Tech Garage equipment B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rocar-Tech Garage equipment B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Rocar-Tech Garage equipment B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rocar-Tech Garage equipment B.V.

Bezoekers bekeken ook