Røllesmølle

Røllesmølle is een gelegen aan Thiemsbrug 2 in Hengelo.

Meer informatie over Røllesmølle in Hengelo

Bij Røllesmølle Lunsjkafé kun je genieten van een fika-momentje met heerlijke broodjes en koffie. Ze streven naar kwaliteit, uitstraling en service en gebruiken zoveel mogelijk verse en biologische ingrediënten uit de regio. Ze hebben een assortiment van broodjes, salades, wraps en yoghurts, allemaal vers bereid met lokale producten van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben ze ook een Lunsjkafé waar je kunt genieten van koffie, broodjes en huisgemaakte kaneelbollen. Het team van Røllesmølle staat bekend om hun kwaliteit, uitstraling en service, met Lihilde aan het roer. Ze hebben ook een aantal andere teamleden die allemaal een belangrijke rol spelen in het succes van het café. Je kunt bestellingen plaatsen of een bezoek brengen aan hun winkel.

Wil je weten wat Røllesmølle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Røllesmølle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Røllesmølle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Røllesmølle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Røllesmølle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Røllesmølle

Bezoekers bekeken ook