Romy's Open Keuken

Romy's Open Keuken is een Maaltijdbezorging gelegen aan Josef Haydnlaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over Romy's Open Keuken in Hengelo

Bij Romy's Open Keuken kun je nu online gemakkelijk en snel eten bestellen. Na iedere bestelling maak je kans om aan het rad te draaien en mooie prijzen te winnen. Daarnaast wordt er iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo verloot door Foodticket. Er zijn wel gemengde beoordelingen over het eten. Sherani vond het jammer dat er geen saus gekozen kon worden bij de wrap en dat de ene kapsalon meer vlees had en de andere meer aardappelen. Anjo was tevreden over het eten, maar miste wel een bakje whisky saus en kaas op de kipdöner. Gelukkig werd dit probleem wel netjes opgelost met de eigenaar. De locatie van Romy's Open Keuken is op de Josef Haydnlaan 50 in Hengelo. Je kunt het eten laten bezorgen of zelf afhalen.

Wil je weten wat Romy's Open Keuken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Romy's Open Keuken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Romy's Open Keuken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Romy's Open Keuken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Romy's Open Keuken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Romy’s Open Keuken

Bezoekers bekeken ook